top of page

Zahájení sezóny 2021

Už brzy se brány dolu opět otevřou a konečně vás budeme moci přivítat v našem muzeu! Zahájení nebude až tak velkolepé, přesto bude ale ozvláštněné a neměli byste si ho nechat ujít.

První den sezóny 2021, tedy 19. června, u nás budou k vidění papírové modely od šikovného Jirky Zelenky. Nově u nás budete moci zakoupit vystřihovánky lokomotivy Metallist a huntu, které vytvořil právě Jirka. Zvládne je začátečník, ale na své si přijde i zkušenější modelář. Návod je upraven pro obě varianty.

Další novinkou v našich suvenýrech budou kalendáře na rok 2022, mapy podzemí ČR od Kartografie Praha a turistické vizitky! Objednali jsme jich pro vás dost, takže se dostane na každého. Vizitky mají nový design a jsou naprosto parádní. Do deníčku si k nim můžete natisknou opravené razítko.



Také prohlídky nebudou totožné, opět pro vás máme nějaké novinky. Nebudeme je ale prozrazovat. Přijďte to omrknout na vlastní oči!

A letos pro vás a vaše ratolesti budeme mít soutěž! Vyhlásíme ji se zahájením sezóny a věříme, že se vám bude líbit a že se vás zapojí co nejvíc.

Těšíme se na vás!


374 zobrazení0 komentářů
kladivo1.png

důlní expozice

CHRUSTENICKÁ ŠACHTA

bottom of page