top of page

Dovolenou na Berounsku zpříjemní návštěvnická karta

Letošní dovolená se ponese ve znamení minulého roku, mnoho lidí si bude vybírat destinace v České republice. Ti, co se rozhodnou pro Berounsko, si mohou zpříjemnit pobyt návštěvnickou kartou, která nabízí více než 44 slev a výhod. Do návštěvnické karty Berounska se letos zapojila i Chrustenická šachta.


Nabídka v návštěvnické kartě je velmi pestrá, každý si přijde na své. Milovníci kultury a historie mohou využít četná zvýhodnění na vstupy do muzeí či na komentované prohlídky a exkurze památek. Pro aktivní dovolenkáře jsou nachystány slevy na sportovní vyžití. Rodiny s dětmi určitě ocení nabídku koupacích aktivit a míst, kde se můžou seznámit s domácími i exotickými zvířátky. Všechny volnočasové aktivity doplňují slevy do stravovacích zařízení, jako jsou restaurace, bistra či bary. Pro ty, kteří by na Berounsku chtěli trvávat dovolenou, jsou nachystány slevy na ubytování v hotelech, penzionech či apartmánech.



V návštěvnické kartě Berounska, kterou jsme vydali již podruhé, se letos sešel úctyhodný počet slev a výhod. Je vidět, že nejen podnikatelé na Berounsku měli zájem se do projektu zapojit. Zároveň doufám, že návštěvnická karta udělá radost jejím držitelům.“ uvedl Dušan Tomčo, předseda představenstva destinační agentury Berounsko.


Kartu získají přenocující návštěvníci ve vybraných ubytovacích zařízeních jako bonus k pobytu zdarma. Jednodenní výletníci či místní obyvatelé si kartu mohou zakoupit na několika prodejních místech. Jak ubytovací zařízení, tak prodejní místa jsou uvedena na webových stránkách www.berounsko.net v sekci návštěvnická karta, kde jsou zároveň uvedeni poskytovatelé, kteří nabízí slevu či výhodu. Úspora se pro držitele karty pohybuje v řádu stovek korun a závisí na množství čerpaných slev a výhod.


Úkolem návštěvnické karty je podpořit cestovní ruch a inspirovat návštěvníky k objevování mnohdy pro ně nových míst. Kartu od roku 2020 vydává destinační agentura Berounsko.



Zdroj: Berounsko, autor: Jiří Jiroušek

111 zobrazení0 komentářů
kladivo1.png

důlní expozice

CHRUSTENICKÁ ŠACHTA

bottom of page